logo

Νέα προϊόντα

Aνιχνευτής διαρροών τοίχου CRIO FREON
Το αισθητήριο της κατασκευής CRIO FREON έχει αυξημένη ευαισθησία στην ανίχνευση ψυκτικών αερίων, όπως τα R-134a, R-404a, R-407c και R-410, αλλά και άλλα αέρια, όπως R-22, αιθανόλη κα. Η συσκευή έχει ενσωματωμένο αισθητήριο θερμοκρασίας, για θερμοκρασιακή αντιστάθμιση των μετρήσεων συγκέντρωσης αερίου. Προέλευση: Ελλάδα
Hλεκτρονικός θερμοστάτης συντήρησης REF-VD1
Ηλεκτρονικός θερμοστάτης συντήρησης με 1 αισθητήριο και 1 ρελέ Ο μοναδικός με ρελέ συμπιεστού 30Α Τάση: 230 Volt Κατασκευασμένος στην Ελλάδα!!
Ηλεκτρονικός Θερμοστάτης κατάψυξης REF-FA3
Ηλεκτρονικός θερμοστάτης καταψύξεως με 2 αισθητήρια και 3 ρελέ Διαθέτει επιπλέον ψηφιακή έξοδο πόρτας Ο μοναδικός με 30Α ρελέ συμπιεστού, 5Α ανεμιστήρες και 5Α αντιστάσειςΚατασκευασμένος στην Ελλάδα!!
Ψηφιακό μανόμετρο κενού REF-VAC_4686712
Ψηφιακό μανόμετρο κενού πολύ υψηλής ακριβείας (από 0-7.000 mic)
Με πολύ ευκρινής οθόνη LCD
και υψηλή στεγανότητα IP-54
Συνδέεται με τη μανομετρική βάση DIGIMON4-3-PLUS.
ΝΕΟ!!Pro-Set ® MT69 Molecular Transformator CPS
Το Pro-Set ® MT69 αποτελεί την πιο εξελιγμένη συσκευή προστασίας υπερφόρτωσης κατά τη διαδικασία της ανάκτησης φρέον. Στην ουσία είναι ένας ψύκτης σταθμού ανάκτησης που προστατεύει από υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει σημαντικά την απόδοση της ανάκτησης.Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εντός..
ΝΕΟ!! ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ Ref-locator_REFCO
Η κατασκευή του REF-locator θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της ανίχνευσης διαρροών.
Ο αισθητήρας έχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής από τους συμβατικούς ανιχνευτές διαρροών(10 έτη, με την κατάλληλη συντήρηση).
Διαθέτει μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη LCD, 3 επίπεδα ευαισθησίας, καθιστώντας εύκολο τον εντοπισμό μεγάλων διαρροών.
Διαθέτει φως ελέγχου, ιδανικό για μια καλή επισκόπηση, ακόμα και στο σκοτάδι.
Παραδίδεται σε πρακτική, ανθεκτική θήκη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εντός
ΝΕΟ!!ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ LS2 (LEAK SEAK II) CPS
Ο μόνος ανιχνευτής διαρροών με πλήρως αυτοματοποιημένες λειτουργίες ανίχνευσης και ελέγχου!Ευαίσθητος σε όλα τα ψυκτικά συμπεριλαμβανομένων και αυτών που περιέχουν στοιχεία υδρογονανθράκωνΧρόνος ζωής του αισθητήρα κίνησης: 500 ώρες Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: 50 ώρες (3 C μπαταρίες)2 χρόνια εγγύηση
Φορητός Αφυγραντήρας Copa
Αφυγραντήρας υψηλής ποιότητας με ικανότητα αφύγρανσης 0,5 kg/h Δεξαμενή νερού με αντιβακτηριδιακή φόρμουλα για την αποφυγή σχηματισμού βακτηριδίων, μούχλας κτλ.Φίλτρο συγκράτησης σκόνης και άλλων αιρούμενων σωματιδίων.Ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας.Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εντός..
GREE αφυγραντήρες & καθαριστές αέρα
Οι αφυγραντήρες της GREE αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση ενάντια στην υγρασία του οικιακού χώρου. Διαθέτει ηλεκτρονικό χειρισμό με ένδειξη ποσοστού υγρασίας, χρονοδιακόπτη 4 ωρών, 2 ταχύτητες και πληθώρα άλλων λειτουργιών.
Μάθετε για τη νέα γενιά ψηφιακών μανομέτρων DIGIMON-SE
Νέα!! ψηφιακά μανόμετρα από την Refco με προηγμένη τεχνολογία και εύκολο χειρισμό, για μια ποικιλία ψυκτικών υγρών. Κατάλληλα για 50 διαφορετικά ψυκτικά υγρά συμπεριλαμβανομένων και των R410A, R744(CO2) και R1234yf. Διατίθενται με ανταλλακτικές βαλβίδες, εσωτερικούς και εξωτερικούς αισθητήρες θερμοκρασίας Κ-Type (clamp), ηλεκτρικό μανόμετρο κενού DIGIMON-VAC κ.α.
Μικρός κόφτης νέας γενιάς Refco RS-16
Kόφτης για σωλήνες διατομής: 1/8 "- 5/8" (3-16 mm)
Μικρός, εύχρηστος, από ανθεκτικό Υλικό
Περιλαμβάνει ξύστρα και ανταλλακτικό μαχαιράκι
Συσκευή Επικοινωνίας CRIO Messenger
Η συσκευή CRIO Messenger είναι μια συμπληρωματική συσκευή του καταγραφικού θερμοκρασίας CRIO-5 η οποία στέλνει μηνύματα στο κινητό του χρήστη σε περίπτωση βλάβης του ψυγείου του. Αποτελεί μια προειδοποιητική συσκευή και δεν είναι σύστημα ασφαλείας καθώς όταν το κινητό του χρήστη δεν έχει σήμα δε μπορεί να λάβει το προειδοποιητικό μήνυμα βλάβης που στέλνει η συσκευή.
Αναλυτής Ψυκτικών Υγρών Neutronics Ultima ID Pro ™
Η νέα συσκευή Neutronics Ultima ID Pro HVAC/R
επιτρέπει τη γρήγορη και ακριβή ταυτοποίηση του ψυκτικού μέσου
με βελτιωμένη ακρίβεια και ικανότητα ανάλυσης μιας ευρείας ποικιλίας ψυκτικών υγρών.
Προτείνεται για πολλαπλές εγφαρμογές HVAC και ψύξης.
Max Grow
Επαναστατική συσκευή επεξεργασίας νερού. Εξαλείφει τις επικαθίσεις των αλάτων από ολόκληρη την υδραυλική εγκατάσταση με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο Ενδείκνυται για Οικιακή Βιομηχανική και Αγροτική χρήση
Ηλεκτρικός Ψεκαστήρας Viva 7,5Lt
Ιδανικό εργαλείο για τους ψεκασμούς σε κλιματιστικά, εξωτερικές μονάδες, κοντέσερ κλπ.Εξασφαλίζει ευχάριστη και ξεκούραστη εργασίαχάρη στο ηλεκτρικό μοτέρ του ψεκαστήρα.Συνιστάται επίσης για κήπους, αγροκτήματα, φυτώρια.
Προϊόν επιχάλκωσης καρινών σκαφών και όχι μόνο
Έχει πολλά πεδία εφαρμογών (ψυχρή επιχάλκωση οποιουδήποτε αντικειμένου μέσω ρητίνης) κυρίως όμως στην ναυτιλία, που είναι μοναδικό. Περιεχόμενο: 1lt
Σκάλα Τηλεσκοπική Αλουμινίου διπλή 2m, 2 βάσεις,
•Πολλαπλοί τρόποι χρήσης, μπορεί να ρυθμιστεί σκαλοπάτι-σκαλοπάτι με δυνατότητα να τριπλασιάσει το ύψος της ,•Εξοικονόμηση χώρου κατά την αποθήκευση•Βήμα σκαλοπατιού 30cm, •ΜΑΧ.Βάρος 150kgr•Κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου 6063, Πάχους Φ1.4mmΙδανική για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Συμπιεστές κλειστού τύπου, R600 _ R290
Τώρα από την ΤΕΨΕ, Συμπιεστές για Ισοβουτάνιο R600 Danfoss σε άμεση διαθεσιμότητα.
Συμπιεστές για Ισοβουτάνιο R600 της Embraco-Aspera,
Συμπιεστές για Προπάνιο R290 της Tecumseh-Lunite κατά παραγγελία.
Ενημερωθείτε από το προσωπικό των καταστημάτων μας...
Ψηφιακό Θερμόμετρο μπάνιου TFA 30.1046
Έλεγχος θερμοκρασίας κατά η διάρκεια του μπάνιουΑσφαλές για τα μωρά τα παιδιά και τους ηλικιωμένουςΒοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απλή εγκατάστασηΙδανικό για όλους τους τύπους μπάνιου'Ενδειξη προειδοποίησης LED (> ή = 41 C)Αυτόματη απενεργοποίησηΜέτρηση θερμοκρασίας από 0..69 °C
Ψηφιακό θερμόμετρο ΤFA 30.2028.02 Λευκό
Για εσωτερική θερμοκρασία, και για το εσωτερικό του ψυγείου σας,Ευέλικτη στήριξη:Τοποθέτηση με το κρεμασταράκι του, ή με τον μαγνήτη του,Εύρος μέτρησης -20+50 ° C (-4 +122 ° F), Επιλογή ° C / ° F
ΝΕΟ!!!Ειδικοί σωλήνες χαλκού για μετατροπές σε κίνηση Αυτοκινήτων με υγραέριο
Σωλήνες χαλκού ειδικού πάχους και διαμετρήματος με επικάλυψη PVC.Ειδικοί για εγκαταστάσεις συστημάτων κίνηση με υγραέριο (LPG GAS)
Διατίθονται σε δύο διατομές 6mm & 8mm.Κάθε αυτοκίνητο χρειάζεται περίπου στα 5m.
Φιαλάκι για Σύστημα πλύσης ψυκτικών κυκλωμάτων FLASH & FLUSH
Η πλύση του κυκλώματος είναι απαραίτητη για την αφαίρεση των: στερεών υπολλειμάτων πού προκαλούνται ως συνέπεια σπασμένου συμπιεστή ή τού φίλτρου, και για την αφαίρεση τών υπολειμάτων λαδιού που υπάρχουν στό ψυκτικό κύκλωμα . Σας παρουσιάζουμε ένα σύστημα πλύσης ψυκτικών κυκλωμάτων με φιάλάκι μιας χρήσης με 800gr αζώτου υπό πίεση 32bar. Πολύ εύκολο με μόνον 4 βήματα εφαρμογής. Πολύ οικονομικό. Mαζί με το φιαλάκι επιλέξτε επιπλέον: 1 ΚΙΤ για πλύση σε ψυκτικ'ο κύκλωμα 1 ΚΙΤ για πλύση κυκλώματος κλιμ.αυτοκινήτου.
Εξατμιστής συμπυκνωμάτων κλιματιστικών
Εξατμιστής συμπυκνωμάτων κλιματιστικών μονάδων.Συνδέεται με την αποχέτευση της εσωτερικής μονάδας του κλιματιστικού σας και εξατμίζει τα συμπυκνώματα. Κατάλληλο για όλα τα μηχανήματα. Απαραίτητο όπου δεν υπάρχει πρόσβαση σε κεντρική αποχέτευση.Ιταλικής κατασκευής.
Καταγραφικό - επιτηρητής ψυγείου
Ακρίβεια μέτρησης: +/-10%Κλίμακα μέτρησης αισθητηρίου θερμοκρασίας: -55°C ως +125°CΤαχύτητα αποθήκευσης δεδομένων στη μνήμη: Ανα 20 λεπτάΔιάρκεια αυτονομίας εκτός τροφοδοσίας: 30 μέρες μέσω εσωτερικής μπαταρίας

1 - 24 / 48ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

piraeusbank verisign verified_by_visa verified_by_visa paypal
logo-bottom
1ο Κατάστημα: Στ. Τάττη 5 Τ.Κ. 54622
(Περιοχή Αγ. Σοφιάς) Κέντρο Θεσσαλονίκη
t. 2310 236321, 2310 267168
f. 2310 281007
2ο Κατάστημα: 6ο Χλμ. οδού Λαγκαδά (Προς Ωραιόκαστρο)
Τ.Θ 40052 Θεσσαλονίκη
t. 2310 681123, 2310 685510, 2310 685511
f. 2310 684701
Login-iconLogin